Γιατί θέλετε Donate;
Η ομάδα μας δεν είναι κάποια επιχείρηση, ούτε αποτελείται από υπαλλήλους.
Αποτελείται από απλούς παίκτες που αγαπούν το ίδιο το παιχνίδι και αφιερώνουν με χαρά τον ελεύθερό τους χρόνο αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας την εμπειρία που βιώνεις μέσα από τα παιχνίδια μας (Roleplay, Λόττο, Εκδηλώσεις).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με την ίδια ευκολία καλύπτονται και τα απαιτούμενα έξοδα. Εάν διασκεδάζεις με την ομάδας μας, περνάς καλά και εκτιμάς την δουλειά μας, βοήθα μας να καλύψουμε τα έξοδα:
– Server Hosting
– Server Security
– External DataBase Secure Hosting
– Site and Web Hosting
– Domain Charges
– Domain SSL Certificate
– Διαφημίσεις


1.Είναι ασφαλές η Paypal; Πώς μπορώ να στείλω χρήματα;
Πρόκειται για την ασφαλέστερη πλατφόρμα πληρωμών. Μπορείς να στείλεις χρήματα με Προπληρωμένη Κάρτα (Eurobank, Πειραιώς), Χρεωστική ή Πιστωτική. Η Paypal είναι ένα must-have του 21ου αιώνα, με την ίδια λογική που είναι και το Facebook πλέον.

2.Γιατί δεν δέχεστε Paysafecard;
Για μία μικρή ομάδα σαν τη δικιά μας ο φόρος και το κόστος μεταφοράς του ποσού αλλά και ενσωμάτωσης της paysafecard δημιουργεί καθαρή ζημία για εμάς. Με άλλα λόγια η paysafecard δεν μας συμφέρει, ούτε μας βοηθάει. Επιπλέον δεν θα μπορείς μια ζωή να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές με paysafecard, κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να αποκτήσεις τραπεζικό λογαριασμό ή έστω κάρτα, θα χαρούμε αν εμείς είμαστε η αφορμή να γίνει αυτό συντομότερα.

3.Τι ποσό να στείλω;
Φυσικά στέλνεις μόνο ό,τι μπορείς να διαθέσεις. Ακόμα και τα 2 ευρώ μπορούν να βοηθήσουν. Σκέψου μόνο ότι η Paypal επιβάλει φόρο 0,35€ + 2.5% επί του ποσού που στέλνεις. Δηλαδή αν στείλεις 1€, αυτό που θα λάβουμε εμείς πραγματικά είναι 0,62€.

4.Τι όφελος έχω εγώ;
Το όνομά σου θα καταγραφεί στην παρακάτω λίστα. Το υπόλοιπο πλέον δεν θα προστεθεί σε λογαριασμό του roleplay, καθώς πρόκειται να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο σέρβερ και εφόσον δεν έχουν γίνει κάποια donation μέχρι στιγμής, σταματάμε αυτή τη μεταφορά υπολοίπου. Σε ευχαριστούμε παρ’ όλα αυτά για την υποστήριξη στα λειτουργικά κόστη της ομάδας.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου 2019

Top Donators
Souvlaki 🙂, 2Pac 👿